marți, 16 octombrie 2012

Cind stirea "bate ..profesionistii"

dedicatie pentru "stiristi"

      Stirile sint tot mai cacacioase pe zi ce trece si asta o spun FIX prin prisma stirilor "elaborate" de postul meu favorit : ANTENA3 .
      Nu pot sa nu remarc goana dupa senzational si de "primme time" :) Din pacate stirile sint tot mai de cacat si mai ales a la"gaina naste pui ..vii"...si asta imi provoaca mult mai mult decit ..greatza :( .Vad stiri "trase de par"gen:"a murit o fetita ..."si asta fara sa intrebe sau sa invite un specialist care sa explice macar sumar ce inseamna de exemplu :ENDOCARDITA !Sa va ia dracu de ...semi-profesionisti nenorociti !
Pentru cretinii care fac pe desteptii:"ITA" ca regula generala inseamna o ....infectie si nu se "intimpla" spontan ,peste noapte  ! ...! Gen:hepatita,apendicita,amigdalita....endocardita ! 

      Nesimtitii ce pun pe promptere stirile ...direct in gura rectul prompteristelor ,nu realizeaza cit de mult rau fac serviciilor de urgenta si mai ales sistemului medical dind stiri tendentioase pentru care BASESCU NU ESTE DE VINA,timpitilor !
     De cele mai multe ori copii nostrii prezinta simptomele unor boli dar noi nu le observam sau ne"doare fix in pula "si asta datorita problemelor zilnice sau al nestiintei ..Aceste probleme medicale apar exact cind ne asteptam cel mai putin sau prea tirziu pentru a se mai poate face ceva ... :(((
De aceea va rog inca o data:INTREBATI SI SPECIALISTII  !Nu-i "cautati doar cind aveti stiri cu sfirtecati ,spinzurati sau altele de gen...
Mult mai putin costa un apel telefonic decit scaderea audientelor ....

Niciun comentariu: