luni, 25 iunie 2012

Pieton lovit de ambulanta

Un bărbat de 50 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o… ambulanţă. Medicii de pe salvare i-au acordat pe loc asistenţa de urgenţă şi l-au dus în timp record la spital.
Incidentul a avut loc azi-noapte. Şoferul salvării susţine că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a trecut strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis. Ambulanţa avea semnalele aprinse, pentru că mergea la o urgenţă. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei care l-a accidentat.

"Ambulanţa noastră mergea către o urgenţă, o insuficienţă respiratorie în comuna Cojasca. Din ce ştiu, avea semnalele acustice şi vizuale în funcţiune. Pacientul a traversat printr-un loc fără trecere de pietoni şi a suferit un politraumatism toracic şi cranian", a spus Claudiu Dumitrecu, director medical SAJ Dâmboviţa.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Târgovişte pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.  Şi Serviciul de Ambulanţă a declanşat o anchetă internă în acest caz.

Culmea accidentelor de circulaţie în Târgovişte. Un bărbat a fost lovit de o ambulanţă | REALITATEA.MOBI

Niciun comentariu: