marți, 1 mai 2012

2% PENTRU SMURD BIHOR

CE ESTE 2% ?

Procentul din impozitul anual, datorat statului român, pe care puteţi să-l redirecţionaţi către o organizaţie nonprofit (asociaţie, fundaţie, etc). În acest fel puteţi decide dumneavoastră către cine sunt direcţionate fondurile respective.

Cum procedaţi?

Download formular 230 [.pdf - 246KB]
Download formular 200 [.pdf - 819KB]

1. Completaţi formularul 230 care se distribuie gratuit la sediile DGFP. În prima parte a formularului se trec datele personale ale contribuabilului, iar în a doua parte datele de identificare a asociaţiei sau fundaţiei pe care doriţi să o ajutaţi prin redirijarea procentului de 2%.
Dacă doriţi să sprijiniţi SMURD Oradea, Fundaţia pentru SMURD vă pune la dispoziţie formularele si datele de identificare a Fundaţiei. Fondurile pe care le direcţionaţi către Fundaţia pentru SMURD vor fi utilizate exclusiv în beneficiul SMURD Oradea. Suma finală colectată de către Fundaţia pentru SMURD, precum şi felul în care a fost ea folosită vor fi date publicităţii.

Formularele le mai puteţi găsi la:

Spitalul Clinic Judeţeande URGENTA ORADEA

Unitatea pentru Primirea Urgenţelor – U.P.U


La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (pompieri) str. A. Iancu nr 9

pe site-ul www.isubihor.rdsor.ro

Dacă doriţi să completaţi dumneavoastră formularul, datele de identificare SMURD sunt: Denumire entitate nonprofit Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit Cont bancar (IBAN): FUNDAŢIA PENTRU SMURD 20177660 RO 15 RNCB 0188 0848 0804 0001 BCR - TG MURES .

În cazul care beneficiaţi de două sau mai multe venituri, va trebui să completaţi, cu aceleaşi date, formularul 200 (pe care, de asemenea, îl puteţi obţine de la sediile DGFP, sau de pe acest site) .
Formularul completat se depune împreună cu copia fişei fiscale (pe care o primiţi de la instituţia la care sunteţi angajat) la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bihor str. Dimitrie Cantemir nr. 2B (lângă Piaţa Cetate) până la data de 15 mai .
Pentru a uşura depunerea formularului 230 şi a fişei fiscale, acestea pot fi depuse şi în cele două locaţii mai sus menţionate (Spitalul Clinic Judeţean Oradea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă)

ATENŢIE: ACEASTĂ REDIRIJARE A PROCENTULUI DE 2% ESTE BENEVOLĂ. NIMENI NU POATE FI OBLIGAT SĂ OPTEZE PENTRU O ANUMITĂ ORGANIZAŢIE. RĂMÂNE LA LATITUDINEA DUMNEAVOASTRĂ SĂ STABILIŢI CARE ESTE ORGANIZAŢIA PE CARE DORIŢI SĂ O SPRIJINIŢI, CARE VĂ REPREZINTĂ CEL MAI BINE INTERESELE, CARE ADUCE CEL MAI MULT BENEFICIU COMUNITĂŢII ÎN CARE LOCUIŢI

Niciun comentariu: