luni, 27 februarie 2012

JANDARMUL AGRESOR

M-am luminat:minorul agresat de jandarm este de fapt un nou caz de cersetorie infantila sau exploatare a propriilor copii de catre  tiganii nostrii .Sa nu se inteleaga ca aprob violenta ,cu atit mai mult impotriva copiilor!
    Deci acea fetita se pare ca si-a  deschis o spalatorie ad-hoc intr-o intersectie din ,bineinteles:CRAIOVA.Si fara discutie nu era singura,avea chiar si asociati:probabil niste adulti din familie !?!
     Citi dintre noi nu ne-am intilnit in frafic sau pe strada cu milogeala,exhibitionismul si mai ales cu milogeala violenta chiar a cersetorilor de ambe sexe si diferite virste?
Si citi dintre voi ati ajuns sa tineti chiar parbrizul in brate in urma refuzului de-a plati asa zisii spalatori de parbrize din intersectii?
Sa dea cu piatra cel care nu a scrisnit sau "vomitat"macar un blestem la adresa acestora!
Parintii acestor copii ,ii exploateaza si mizeaza pe faptul ca sint minori si nu vor fi trasi la raspundere.
    De unde sa stie tigancusa ca masina aia cu cucuie era ocupata de niste batausi profesionisti ?De niste "bugetari"care nu scapa nici o ocazie de a se refula ...prin pumni sau bocanci?
Fara discutie ca marele justitiar cazon va trebui sa raspunda pentru "maximizarea" coercitiei aplicate!Dar va trebui sa raspunda si parintii acelei tigancuse!!
Pe linga bilbele purtatorului de cuvint al jandarmeriei astept si explicatii de genul:"jandarmul a gresit dar el a oprit distrugerea masinii in care se afla..."

2 comentarii:

QQ spunea...

Se pare ca-l da afara.Multumit?

SMURDBIHOR spunea...

DA,dar nu :))