luni, 9 ianuarie 2012

DR.RAED ARAFAT INTRE PROFESIONALISM SI STINGISM


In aceasta seara dr.RAED ARAFAT a intrat in direct la postul tv REALITATEA TV,pentru a sustine cauza serviciului public de urgenta...Dupa argumente pro si contra promulgarii viitoarei legi,presedintele BASESCU a considerat de cuviinta sa faca presiuni si sa ameninte in stilul sau caracteristic.
Cea mai mare amenintare la libertatea de exprimare am deslusit-o in intrebarea cabotina pusa moderatoarei de la REALITATEA:"CINE CREDETI CA-SI VA DA DEMISIA,MINISTRUL SAU SECRETARUL DE STAT?"
In stilul caracteristic a taiat foarte interesant orice incercare a dr.ARAFAT catalogindul a fi un STINGIST.Asta o spune acest KING LOUIE AL ROMANIEI
Din pacate pentru romani si pentru angajatii serviciilor de urgenta urmarea acestei interventii este una singura :demisia dr.RAED ARAFAT.
Ma intreb de ce nu a considerat necesar sa-mi strice si noaptea de revelion ?Ma ducur pentru el ca n-a facut-o,nu de alta dar s-a scutit de o multime de blesteme la inceput de an!!!

II DORESC PRESEDINTELUI BASESCU,acest CAPITALIST ONEST, doar sanatate si sa aiba grija nu cumva sa cada pe strada,PRODABIL dr.ARAFAT nu va mai fi de fata sa explice de ce a ametit si cazut........

HUOOOOO,LA OASEEEEE.......
O SEARA PLACUTA DOMNULE DREPTIST......

MY PRESIDENT,DOO YOU REMEMBER THAT:
,atunci ati jurat strimb,oare D-ZEU exista?

Niciun comentariu: