vineri, 6 mai 2011

SHAKIRA IN ROMANIA

       Marea vedeta blonda,oare-i natur?,are amenajat un budoar cu mobila special comandata de prin tari arabe si de mai stie dracu de unde.....asa zice presa!
    Eu zic sa va uitati si voi la stiri sa vedeti ca de fapt nici una nu este a ei :tot mobilierul este inchiriat de la o firma de furnituri....ei sint si furnizorii casei cacacioase romane.
  Cititi aici despre asta...
  Pentru a crea o ambianţă plăcută, cabina artistei va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gască, două măsuţe de cafea din lemn indian de sheesham (de trandafir indian), scaune din acelaşi material şi o oglindă marocană.
Din cabina vedetei nu vor lipsi platourile cu mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici, micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi bere românească.

     Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care cei 8 membri ai bandului, 2 dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.
Cinci membri din staff-ul cântăreţei sunt vegetarieni, aşa că nu vor lipsi preparatele de acest tip. 
     Dar pe langa berea romaneasca o FRUCTOZA romaneasca nu ar da bine? poate sa o inghita nestingherita si sa digere  in acelasi timp cu fructele..e tare bine pentru sanatatea ei si pentru ten!

Niciun comentariu: