duminică, 27 martie 2011

ZOZO-PARINTELE TUNINGULUI ROMANESC?

 Dr. ZoZo, pe numele sau Luncan Zoltan a fost primul din Romania care a organizat un show de tuning in tara, la Biharia, acum 11 ani.Nu mai este printre noi,din pacate a murit,stupid..






         Cu sute de masini modificate aproape la perfectie, a fost supranumit "parintele tuningului" din Romania fiind de asemeni unul din cei mai cautati "meseriasi"  intr-ale custom-ului din tara. Fiind pasionat de masinile americane, a fost primul din Romania care a facut un concurs de tuning si de sunet, a fost primul care are a pus camera si monitoare in oglinzile retrovizoare, a fost primul care a realizat un sistem de lambo doors complet custom, a fost cel mai bun in realizarea interioarelor, avand cele mai cautate, interesante si diferite idei din aceasta lume a tuningului.
        Filmuleţele cu masinile realizate de el au făcut înconjurul lumii prin intermediul internetului şi au reuşit de fiecare dată să uimească şi să încânte privirile tuturor.  Probabil ca  va mai organiza  saloane de tuning doar in ceruri...In ciuda vocilor care il acuza ca nu avea educatie ,5 clase?,a dosarelor de cercetare penala in legatura cu unele complicatii sexuale?,a faptului ca si-a parasit familia de frica creditorilor camatari sau a altor birfe reale sau inventate,DR. ZOZO,A FOST UN AUTODIDACT pasionat de munca si mai ales un artist...Aceasta arta o regasim in toate masinile prelucrate de el...Nu l-am cunoscut dar am avut ocazia sa-i cunosc o mica parte din munca...si am ramas placut impresionat.
DECI,ZOZO : lumea nu te va uita ....odihneste-te in pace..!!!

Niciun comentariu: