luni, 28 martie 2011

CU BLOCUL IN PANTA

      20 de familii din FETESTI se pare ca locuiesc in TURNUL DIN PISA......Sint suparati ca platesc la PRIMARIE...ca platesc apa si curent...sint si ,,suparati" ca cei de la apa au pus apometre ca noi e' oti....Da ce sa faca ei daca viata-i grea si blocul inclinat?
     Blocul în care trăiesc cele 12 familii este este unul din primele blocuri construite în Feteşti. Ele au fost ridicate în anii 70 şi ar fi trebuit evacuate şi demolate în urmă cu 15 ani când în structura lor de rezistenţă au apărut primele fisuri.
     Autorităţile cunosc problema, dar spun că nu au bani:
"Din păcate în ultimii 2 ani de zile n-am reuşit să găsim o soluţie şi soluţia ar fi să construim alt bloc", a declarat primarul Gheorghe Catrinoiu.

    Până la sfârşitul anului, edilii intenţioneaza să mute o parte din aceste familii în clădirile spitalului municipal din localitate. Asta, însă, abia după ce noua clădire a spitalului va fi dată în folosinţă.
URAAA, ne mutam la spital....
    Zi de zi, 20 de familiile  din Feteşti trăiesc cu spaima că blocul în care locuiesc se va prăbuşi. Din cauza solului dar şi a modului în care a fost construit, imobilul s-a înclinat foarte mult. Astfel, uşile nu mai stau închise, tablourile sunt înclinate pe perete, iar ciorba curge din farfurie. Oamenii fac haz de necaz şi spun, cu spamă în ochi, că locuiesc în turnul din Pisa.   
    Blocul F9 de pe strada Calaraşi, din localitatea ialomiţeana Feteşti a fost construit în 1975. Din cauza solului argilos şi a structurii şubrede, blocul a intrat în pământ aproape un metru. Imobilul este înclinat atât de tare înspre uşa de acces în bloc, încât toate uşile se deschid singure. În ultimul an însă, lucrurile s-au agravat.

Oamenii spun ca blocul ar fi trebuit demolat în urma cu 20 de ani şi de atunci clãdirea nici nu mai figureazã în acte.
    LUMEA zice ca-i mai inclinat decit turnul din PISA....

Niciun comentariu: