miercuri, 12 ianuarie 2011

ROMAN ARS INTR-O INCHISOARE DIN ARGENTINA

       Autoritatile spun ca incendiul a pornit de la O TIGARA APRINSA! Familia tinarului roman sustine ca nu poate fi acesta motivul incendiului deoarece ,,RELIGIA"nu-i permite sa fumeze!?
       Ma intreb totusi care este motivul pentru care acest tinar a ajuns la inchisoare?Nu cumva pentru trafic sau macar detinere de droguri?!? Ma intreb daca,,RELIGIA" ii permite acestui ,,tinar credincios" sa consume sau sa ofere spre consum droguri!?
       Pentru cei care citesc presa din BIHOR si presa centrala,faptul ca avem concetateni ,,calatori" prin ARGENTINA,COLUMBIA,CHILE si alte tari exotice nu este o noutate!Cu atit mai mult cu cit ,,turistii" nostrii sint in realitate carausi sau mai bine zis ,,TRAFICANTI" DE DROGURI!!
       Inventivitatea acestora in a ascunde drogurile a ajuns la cote usor supra-realiste:in aparate radio oferite fraierilor,in cadre sau carucioare pentru persoane cu dizabilitati,in bastonul unui batrin...Culmea ingeniozitatii a fost atinsa in momentul cind amariti de pe la tara,care n-au nici dupa ce bea apa,au primit invitatii si bilete dus-intors in acele tari....Este adevarat ca la intoarcere erau rugati sa duca la mama,sotia,tatal sau mai stiu eu caror rude ale traficantilor cite un cadou!!!!Bineinteles ca aceste ,,cadouri" erau burdusite cu droguri!!!
      Acest tinar n-a ajuns in inchisoare sub acuzatia de trafic de droguri din greseala autoritatilor argentiniene,sigur a fost prins macar intr-un flagrant ,,mititel"!!!

Niciun comentariu: