duminică, 30 ianuarie 2011

POLITIZAREA UNUI POSIBIL INFARCT

Gabriel Popa, fost senator PD-L, directorul Ambulanţei Argeş: Nicolescu nu a suferit stop cardiac, a fost o stare de leşin......


           dr.GABRIEL POPA este seful SAJ ARGES.....Nimic nou, inca un medic manager al unui SAJ.Foarte bine pina in momentul in care aflam ca este un fost SENATOR  PDL?????
Un medic care spun gurile rele ca si-a primit postul doar ca o PLATA...POLITICA.Hop si el in a  minimaliza arestarea unui presedinte de consiliu judetean.Ce are a face medicina de urgenta cu politica?
Daca voi stiti va rog sa-mi spuneti si mie....
            S-a gasit si el sa informeze opinia publica cum ca n'a fost vorba despre un stop cardiac ci despre o simpla lipotimie.O lipotimie care presupune insa 4 stenturi!!!!??sau cum zice lumea by-pasuri...
           Ca să vă arătăm cât de profesionist este Gabriel Popa, fostul senator PDL, căruia îi propunem să ceară ministrului  sănătăţii să-i demită pe cei de la Floreasca şi pe şefii SMURD Bucureşti, şi să le ia el funcţia, ori, mai bine, să îşi dea demisia că e incompetent de pute, iată diagnosticul furnizat de medicul primar în medicină de urgenţă de la SMURD Bucureşti, Constantin Olteanu: "În urma consultărilor şi a investigaţiilor, la pacientul Constantin Nicolescu s-a stabilit următorul diagnostic: accident vascular cerebral, hipertensiune arterială sistemică, microangiopatie cerebrală, sindrom cronoarian acut, angină pectorală. Adică este vorba de efectele în timp ale unei hipertensiuni arteriale care i-au afectat atât vasele cerebrale, cât şi vasele inimii", a declarat Constantin Olteanu, medic primar medicină de urgenţă, departament UPU, SMURD Bucureşti.
Ca sa vedeti ca acest domn Gabriel POPA nu are nici o ranchiuna fata de NICOLESCU va spun ca are ''doar'' un mic proces : 
 l-a dat în judecată pe Constantin Nicolescu pentru anularea unui act administrativ. el considerând că a fost demis abuziv din funcţia de director medical pe care o ocupa la Spitalul Judeţean Argeş în momentul în care administraţia judeţeană a preluat conducerea unităţilor spitaliceşti.

                             
            Nu incerc sa fac apologia serviciilor de urgenta,ca vorbim despre SMURD ca vorbim despre AMBULANTA,pentru ca TOTI OAMENII POLITICI SAU NU ,in momentul in care au o problema medicala sint nevoiti sa se adreseze serviciilor de urgenta.Nu vorbesc nici despre preferintele acestora....Insa imi pare rau ca o SCULA politica,pe care nu-l cunosc si care probabil este un om valoros,implica actul medical in politica....DECI: maninca cacat....

Niciun comentariu: